Äntligen kan man spela Football Manager 2020

Football Manager 2020 (FM 20) är det nyaste spelet i serien med samma namn. Football Manager har faktiskt funnit på marknaden ända sedan 1992, fast då under ett annat namn. De signade med Sega och släppte det första spelet med namnet “Football Manager” år 2005. Idén bakom spelet är, precis som det låter, att få vara manager för ett fotbollslag. Tänk om du hade allt ansvar över spelarutveckling, transfers, laguppställning, osv.? I Football Manager 2020 kan du utveckla ditt lag som du vill, och spela i 50 av de absolut största fotbollsländerna, på nästan alla kontinenter. Du kan välja att börja spela med en klubb eller ett landslag, eller till och med som arbetslös. Football Manager 2020 innehåller ca 2500 klubbar, på alla olika nivåer – så du kan verkligen välja och vraka, och leda precis det lag som passar dig. Utöver det finns det mer än 500 000 spelare (hämtade direkt från verklighetens fotbollsspelare) och anställda, som du kan styra och ställa över. Allt du behöver är en Football Manager Steam nyckel, och så är du igång. Det innebär att du kan spela FM20 redan idag!

Var är nytt med Football Manager 2020?

Ja, vad är egentligen nytt med FM 20? Till att börja med har de verkligen fokuserat på att förbättra grafiken, så Football Manager 2020 har den bästa grafikmotorn hittils, och det märks riktigt stor skillnad. FM 20 är även ännu mer verklighetsbaserat, så att du verkligen får tänka efter så att du väljer rätt klubb för dig. Planering och utveckling belönas mer i Football Manager 2020 än det tidigare har gjort, så att du verkligen kan se bra resultat av det du gör. En annan skillnad är att du kan dela ut fler uppgifter till dina anställda, vilket gör att du som spelare kan välja att fokusera på precis det du tycker är roligt. Vare sig det är transfers, vänskapsmatcher, spelarutveckling eller något annat. Det gör Football Manager 2020 till det roligaste och mest verklighetstrogna spelet i serien hittills.

Ladda ner Football Manager 2020 på Steam 

Det som gör Football Manager till ett så roligt spel är att det inte finns något slut eller manus, det är helt och hållet baserat på verkligheten, samtidigt som det ger dig oändliga möjligheter för vad du vill göra, och hur du vill forma och utveckla just din klubb. Det är upp till dig att skapa historia! Spelarna i FM 20 åldras precis som i verkligheten, och det är upp till dig att hitta nya unga talanger (som automatiskt genereras i spelet). Välj precis vilken liga du vill, allt ifrån Premier League till Allsvenskan finns tillgängligt. Varför inte upptäcka något lands ligor som du inte känt till innan? Allt detta är möjligt i Football Manager 2020. Hos Playgames kan du enkelt ladda ner Football Manager 2020. Då får du en Football Manager steam nyckel, så är du färdig att upptäcka en ny värld av fotbollsspel!